plaatje

Yes!

Het Cheatsheet Grenzen Stellen is van jou.

Je vindt hem in de mail die je zo krijgt.

Maar klik nog niet weg!

profielfoto Niels

Als grenzen stellen echt jouw thema is, dan heb ik een mooie aanbieding voor je.

  • Met het cheatsheet leer ik je WAT je moet doen om je grenzen te stellen.
  • De volgende stap is om te leren HOE je dat doet.
  • Dat kan niet alleen met een cheatsheet.
  • Tot nu toe begeleid ik mensen hiervoor in een coachtraject, maar ik wilde mijn kennis voor meer mensen beschikbaar maken op een laagdrempelige manier.
  • Na een succesvolle pilot heb ik daarom de Online Cursus Grenzen Stellen opgezet. Al vele deelnemers gingen je voor en waren enthousiast!
  • Jij kunt de cursus nu aanschaffen voor slechts €15,-! 

Een volwaardig coachtraject; zelfstandig en in je eigen tempo.

De online curcus beslaat materiaal dat normaal gesproken aan de orde komt in een coachtraject van rond de 700€. Van de oefencursisten kreeg ik al te horen dat dit eigenlijk een volledig coachtraject is en dat mensen echte verandering merken gedurende de cursus.

Ik heb besloten de cursus voor € 29,95 aan te bieden, om er zoveel mogelijk mensen gebruik van te kunnen laten maken. Een coachtraject van € 700 beginnen, zonder dat je weet met wie je in zee gaat, is niet voor iedereen weggelegd.

Omdat jij het Cheatsheet Grenzen Stellen al hebt gedownload, weet ik dat dit thema belangrijk voor je is.

Daarom bied ik je nog eens 50% korting en betaal je € 15.

Op het moment dat je deze pagina wegklikt, is de aanbieding ook weg. Mocht je de cursus later alsnog willen aanschaffen, dan betaal je het hogere bedrag. Maar niet getreurd, ook dan is de cursus zijn geld dubbel en dwars waard.

De cursus is heel fijn opgebouwd. Niels leert je stap voor stap hoe je je grenzen kunt aangeven. Dit hielp mij om de dingen niet direct perfect te willen toepassen (mijn valkuil!), maar juist om kleine stapjes te zetten en deze te vieren.

Dankzij de begeleidende mails die bij de cursus horen,  werd ik er steeds aan herinnerd dat ik met het proces van grenzen aangeven bezig was. Toen ik een keer daadwerkelijk mijn grens moest aangeven, hielp het toepassen van wat ik in deze cursus heb geleerd om meer voor mezelf te gaan staan en mijn behoeftes aan te geven, iets wat ik vóór het volgen van deze cursus veel lastiger vond. Dat gaf een goed gevoel. Dankjewel Niels!

Marileen Driesprong

Mindful Walk coach

Vul je gegevens in en krijg direct toegang!

Je betaalt nu slechts €15 euro voor deze complete training over grenzen stellen!

Waarom je bij mij moet zijn als het gaat over het thema grenzen.

Ik, Niels, heb jarenlang niet geweten hoe ik écht mezelf kon zijn. Was vooral bezig met zorgen dat anderen het goed hadden. Dan voelde ik me prettig.

Het resultaat was wel dat ik niet deed wat ik zelf wilde, dat ik in relaties ook niet duidelijk kon zijn, dat ik vaak bezorgd was over de mening van anderen, etc.

Dat kost een hoop energie!

Ik ben gaan uitzoeken wat hieronder zat en hoe het anders kon. Dat bleek nog niet zo eenvoudig. Het grenzen stellen is als het ware een symptoom. De oorzaak lag ergens anders. Het werken hieraan leverde me wel enorm veel voldoening, levensenergie, meer contact met mijn eigen gevoelswereld en zuiverder relaties op.

Ondertussen help ik dagelijks cliënten in mijn praktijk met o.a. grenzen stellen en beter voor jezelf zorgen.

Ik geef daar graag nu weer wat van door aan jou!

 

Veelgestelde vragen over de Online Cursus Grenzen Stellen

Hoe werkt de betaling?

Na aanmelding ontvang je van mij een factuur.

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Als je het moeilijk vindt om grenzen aan te geven, gaat dit je zeker helpen!  Alles wat je terugvindt in de cursus zet ik ook in tijdens mijn coachtrajecten. Ik heb al veel mensen mogen helpen met die technieken bij het aangeven van hun grenzen.

Ik denk dat 1-op-1 coaching beter past, kan dat ook?

Ja hoor, geen probleem! Kijk op mijn website of mail even naar info@nielsvansanten.nl, dan kijken we wat past.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de cursus?

Dat hangt af van jezelf. De lessen zijn prettig leesbaar opgebouwd. Met lezen ben je denk ik per les een half uur tot een uur kwijt. Daarnaast zijn er de oefeningen, waar je zelf kunt kiezen hoeveel tijd je erin stopt. En, ook als je niet zoveel tijd hebt, door een commitment als een cursus aan te gaan, gebeurt er op onbewust niveau ook al van alles. De cursus is zo opgebouwd dat je er veel tijd in kan stoppen, maar ook resultaat boekt met een kleinere tijdsinvestering. 

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Helemaal niks, eigenlijk alleen een smartphone, ipad of een computer. Je ontvangt via de mail toegang tot de cursus en je kunt alle modules volgen op je eigen tempo.

Hoelang hou ik toegang?

Je houdt altijd toegang tot de lessen. Het zou kunnen dat er een tijd komt dat ik meer online cursussen ga maken en hier een aparte website voor maak. Dan werken de links die je ontvangt natuurlijk niet meer. Stuur me in dat geval even een mail en we lossen het op. Dat is niet iets dat binnen een jaar gaat gebeuren overigens:)