Wil je weten hoe je besluiten neemt die goed voor jezelf zijn?

Help jezelf en boek een gratis Kom-Bij-Jezelf-Sessie t.w.v. €50,-!

Een Gratis Kom-Bij-Jezelf-Sessie is wat voor jou als je:

9

Vaak bezig bent met wat anderen vinden. Hier raak je doodop van. En erger… dingen die echt belangrijk voor jou zijn doe je soms niet.

9

Je eerste reactie op een verzoek vaak “ja” is. En daarmee een ‘nee’ tegen jezelf. Je kunt goed pleasen, maar weet inmiddels dat je dit patroon wilt/moet veranderen.

9

Belangrijke keuzes laat je afhangen van meningen van anderen. Je hebt al vaker ontdekt dat je dan eindigt met een besluit dat toch net niet klopt voor jou. Maar hoe moet het dan?

Kom dichter bij jezelf!

Hee, ik ben Niels. Als ervaringsgerichte coach heb ik veel kennis en ervaring in hoe gedrag en vaste patronen ontstaan en ook weer kunnen veranderen.

Wat ik nu aan anderen leer heb ik eerst zelf moeten leren… Ik kon me goed aanpassen, ik had geleerd goed af te stemmen op wat de ander verwachtte en daar zo goed mogelijk aan te voldoen. Een strategie die in eerste instantie oplevert dat mensen je prettig gezelschap vinden, tot het moment dat dit uiteraard omslaat. Dan is het tijd om je eigenheid te laten zien. Inmiddels zet ik wat ik geleerd heb ook in in mijn coaching. Is mijn zwakte mijn kracht geworden. Daar help ik jou graag mee.

Vanuit mijn expertise wil ik je een gratis telefonische inzichtsessie van een half uur aanbieden. Hierin onderzoeken we jouw knelpunt, geef ik je mijn inzicht en krijg je een advies op maat voor jouw oplossing.

Iedere maand heb ik ruimte voor 3 gratis gesprekken. 

Plekken vrij: 2

Dank nog voor het telefoongesprek. Ik vond het een fijn gesprek. Je hebt bepaalde radertjes in mijn hoofd weer in beweging gebracht door de juiste vragen te stellen. Je “checkt ” snel in tijdens het gesprek en voelt waar het om gaat en liet me op mijn gemak voelen. Monique de Kruis

De kracht van de coaching voor mij zat in het ervaren, niet alleen erover praten. Door het te ervaren is een deel van mijn bewustzijn aangesproken dat nu al anders functioneert dan vóór de coaching. Hester, adviseur en projectleider, Gemeente Amsterdam

Ja, maak een afspraak met mij voor zo’n gratis telefonische Kom-bij-jezelf-sessie!

1 + 3 =

De bovenstaande gegevens gebruik ik om een afspraak met je te plannen en om contact met je op te nemen. Ik houd mij aan de privacyverklaring zoals je deze hier kunt vinden.