plaatje

EFT Relatietherapie in Amsterdam en omgeving.

EFT relatietherapie is een mooie manier om je relatie te verbeteren of te herstellen. Ik kan je helpen bij:

  • Een verlangen naar een relatie met een diepere verbinding
  • Meer gelijkwaardigheid ervaren tussen jouzelf en de ander
  • Minder spanningen ervaren als je je eigen mening geeft
  • Communiceren op een verdiepende en verbindende manier ipv op een manier de afstand en koelte creeërt.
  • Geen onverklaarbare ruzies meer over niks
  • Herstellen na een breuk in het vertrouwen.

Allemaal voorbeelden van situaties waarin EFT Relatietherapie tot succesvolle en duurzame resultaten leidt.

Niels van Santen, EFT Relatietherapie in Amsterdam

Je bent op zoek naar een fijne relatietherapeut.

Je bent bij mij aan het goede adres als je iemand zoekt die onpartijdig maar wel kritisch is. Invoelend in het perspectief van beiden. In staat om jullie te helpen op een andere manier het gesprek te voeren. Soms door wat meer te begrijpen waarom het loopt zoals het loopt. Soms door met de één even uit te zoeken wat er speelt, soms met de ander. Maar altijd in het belang van het veranderen van de dynamiek tussen jullie. Van hobbelig, én roestig, tot soepel, verkrachting en verbindend. 

Ik ben niet van één school. EFT is een prachtige methodiek waar ik 100% achter sta. Én ik heb veel andere opleidingen gedaan en dat gaat elk jaar zo door. Als ik denk dat ik iets anders beter in kan zetten, dan doe ik dat. 

Ik geloof in de goede intenties van mensen, en ik zie ook dat je in een relatie met goede intenties kunt beginnen en volslagen uit de bocht kunt vliegen. Op een manier die je zelf misschien niet eens begrijpt. En toch kun je van daaruit elkaar weer terugvinden en een fijne vertrouwde verbinding ervaren.

relatietherapie amsterdam
De kracht van het traject voor mij zat in het ervaren, niet alleen erover praten. Door het te ervaren is een deel van mijn bewustzijn aangesproken dat nu al anders functioneert dan vóór het traject.
Hester

adviseur en projectleider, Gemeente Amsterdam

Niels is als coach open, invoelend en flexibel. Hij beschikt over een breed scala van technieken die hij spontaan inzet als het moment er om vraagt. Wat me met het lezen van zelfhulpboeken niet goed lukte, om uit het hoofd en bij het gevoel te komen, lukte door de oefeningen die ik bij Niels deed wél. De inzichten die ik daardoor kreeg hielpen me op weg om oude patronen die me in de weg zaten los te leren laten.
Harmen

ondernemer/ kunstenaar

Hoe ziet een traject EFT Relatietherapie eruit?

EFT relatietherapie bestaat uit een traject van 7 stappen. Dat betekent niet voor iedereen 7 gesprekken. Soms meer, soms minder.

We starten met een intake/kennismaking. Dat is een volledige sessie van 1.5 uur. Om de drempel hiervoor laag te maken krijgen jullie daarop 33% korting. Vervolgens plannen we 3 sessies. Dan zou je wel een verandering moeten merken in jullie relatie. We gebruiken de vierde sessie voor een evaluatie. Dan kunnen we kijken of er verandering plaatsvindt en hoe we verder gaan.

Het eerste deel van het traject plannen we liefst om de week een sessie, vervolgens zit er vaak wat mee tijd tussen.

Maar laten we starten met die kennismaking!

 

Prijzen EFT relatietherapie in Amsterdam

 

Jan Olphert Vaillantlaan 121
Amsterdam, Nederland 1086 XZ
Nederland
Telefoon: 06-16080517
E-mail: info@nielsvansanten.nl
URL: https://nielsvansanten.nl/
Btw-nummer: NL180215292B01
Kamer-van-Koophandelnummer: 64180735
Prijsindicatie: $$$
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Niels heeft onze liefde weer luchtiger gemaakt, na een periode waarin we vastzaten en elkaar een beetje kwijt waren. We hebben veel gehad aan Niels’ scherpe observaties, de praktische aanbevelingen en de rustige manier waarop hij ons hielp om weer beter met elkaar te praten.

Toen we begonnen, twijfelden we of relatietherapie iets voor ons zou zijn, maar nu zijn we heel blij met wat het ons gebracht heeft. 

Aleid en Wouter

Niels weet heel snel gedragingen te doorgronden. Hierdoor ligt het vraagstuk al snel op tafel. Door middel van opdrachten en visualisaties maakt hij dit inzichtelijk. Niels draagt zorg voor de individuen, maar ook voor de gezamenlijkheid. Er is aandacht voor beide.

Er is rust en ruimte om alles te zeggen. Daar waar je woorden inslikt, staat Niels stil om je alsnog uit te laten spreken. Hij creëert een veilige sfeer vanuit oprechte betrokkenheid. Uiteraard zijn er ook momenten van ongemak, maar dat is vooral omdat je samen moet wennen aan de situatie en het type gesprekken. Ten minste, voor ons is dit geen dagelijkse kost.

Dat ongemak moet je aanvaarden om er sterker uit te komen.

Renate

Niels is een heel fijn persoon om samen mee in gesprek te gaan. Hij heeft ons erg geholpen met ons meer te kunnen verplaatsen in de ander, elkaar daarin te respecteren en begrijpen, maar vooral elkaar te accepteren zoals we zijn. Waar wij in het begin van onze relatie veel strijd ervoeren om elkaar te veranderen of ons eigen gelijk te halen, proberen we nu te kijken naar wat de ander nodig heeft en accepteren we dat er geen winnaar hoeft te zijn in een discussie. We proberen onze gevoelens te delen in plaats van de ander iets te verwijten.

Er is rust en ruimte om alles te zeggen. Daar waar je woorden inslikt, staat Niels stil om je alsnog uit te laten spreken. Hij creëert een veilige sfeer vanuit oprechte betrokkenheid. Uiteraard zijn er ook momenten van ongemak, maar dat is vooral omdat je samen moet wennen aan de situatie en het type gesprekken. Ten minste, voor ons is dit geen dagelijkse kost.

Dat ongemak moet je aanvaarden om er sterker uit te komen.

Kayleigh en Amber

Contact opnemen voor EFT Relatietherapie of individuele coaching in Amsterdam

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op.

2 + 10 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.