plaatje

Maak deze maand gratis kennis met mij..

Boek een gratis sessie!

Je wil een gratis sessie als je:

R

In de war kunt raken in het contact met anderen, werk of privé. Wat klopt nu echt? Wie heeft ‘gelijk’? Je ben zowieso veel bezig bent met wat anderen vinden. Hier raak je doodop van. 

R

Je hebt moeite met voelen wanneer een grens bereikt is. Dat merk je pas achteraf. En het aangeven van zo’n grens vind je al helemaal lastig.

R

Je eerste reactie op een verzoek vaak “ja” is. En daarmee een ‘nee’ tegen jezelf. Je kunt goed pleasen, maar weet inmiddels dat je dit patroon wilt/moet veranderen.

R

Je hebt de neiging om ook nog kritiek op jezelf te geven als je het niet meteen ‘goed’ doet. En daar word je niet vrolijker van..

Een gratis sessie is niks voor jou als:

R

Je supergoed contact hebt met je lijf en je gevoel. Van daaruit weet je feilloos waar je grens zich bevindt. Je kunt deze dus ook moeiteloos en zonder onduidelijkheid aangeven.

R

Je bent heel goed in je communiceren op zo’n manier dat de relatie gelijkwaardig blijft en er synergie ontstaat, ook als dit gaat over lastige, pijnlijke of kwetsbare zaken.

R

Je goed kunt invoelen en inleven in de ander. En terwijl je dat doet, ben je ook in staat om bij jezelf te blijven. Alsof je hart open staat voor de ander en tegelijkertijd voel je wat jezelf nodig hebt, of wat voor jou belangrijk is. 

Waarom wil je met mij werken?

Ik help jou om in het contact met de ander echt goed bij jezelf en je eigen kompas te blijven. Ik leer je geen quick fixes, geen oplossingen die in de ene situatie wel werken, maar in de volgende niet. Nee, door mij leer je wat voor jou écht werkt.

Omdat iedereen anders is, hanteer ik daarbij verschillende methodieken. Je leert bijvoorbeeld luisteren naar de signalen van je eigen lichaam en vanuit dat gevoel ‘ja’ of ‘nee’ zeggen. Veel mensen zijn het contact tussen lichaam en geest kwijt. Ik leer je dat te herstellen. 

Ik ken de route, ik ken de valkuilen, ik was vroeger ook een ster in me aanpassen en me teveel inleven in wat anderen wilden. Precies daarom kan ik jou zo goed helpen.

Het aanbod:

Ik ga hier niet moeilijk over doen.  In dit uur ben ik er voor jou. 

Je vertelt over je knelpunt, ik ben oordeelloos aanwezig en onderzoek met jou waar de kern van je knelpunt zit.

Van daaruit weet je ook wat je volgende stap moet zijn.

Als ik geloof dat het waardevol is om je een traject aan te bieden dan doe ik dat.  Als ik denk dat een andere aanpak beter bij je past geef ik je daarover een advies.

Niels is als coach open, invoelend en flexibel. Hij beschikt over een breed scala van technieken die hij spontaan inzet als het moment er om vraagt. Wat me met het lezen van zelfhulpboeken niet goed lukte, om uit het hoofd en bij het gevoel te komen, lukte door de oefeningen die ik bij Niels deed wél. De inzichten die ik daardoor kreeg hielpen me op weg om oude patronen die me in de weg zaten los te leren laten.

Harmen, Arnhem

zelfstandig ondernemer, kunstenaar

De kracht van de coaching voor mij zat in het ervaren, niet alleen erover praten. Door het te ervaren is een deel van mijn bewustzijn aangesproken dat nu al anders functioneert dan vóór de coaching.
Hester, adviseur en projectleider, Gemeente Amsterdam

Dank nog voor het telefoongesprek. Ik vond het een fijn gesprek. Je hebt bepaalde radertjes in mijn hoofd weer in beweging gebracht door de juiste vragen te stellen. Je “checkt ” snel in tijdens het gesprek en voelt waar het om gaat en liet me op mijn gemak voelen.
Monique, Amsterdam

Ja, ik wil één van de gratis sessies deze maand!

2 + 3 =

De bovenstaande gegevens gebruik ik om een afspraak met je te plannen en om contact met je op te nemen. Ik houd mij aan de privacyverklaring zoals je deze hier kunt vinden.