plaatje

Tijd om Meer Jezelf te zijn? 

“Als jij dicht bij jezelf blijft

wordt de verbinding met de ander beter”

Ja, ik wil Meer Mezelf worden!

Je hebt op dit moment best wat op je bord. En op de een of andere manier beperkt de toestand zich niet netjes tot één domein van je leven. Als je je burn out óf je relatiecrisis had, dan kwam je er wel uit. Nu komen ze wel heel dicht bij elkaar. Dat maakt het zwaar. Energiegebrek, herhalende gedachten, twijfels. Aan jezelf. Aan wat nou in de kern van jezelf nog klopt. Waar je moet beginnen.

En misschien ben je wel iemand die vooral gewend is om zich aan te passen.Voel je je eigen grenzen niet goed. Ben je kritisch op jezelf (en op anderen?) In te gaan op onbewust gehoorde verwachtingen.  En ergens heb je ook wel door dat de verschillende crises wijzen naar dezelfde oplossing: Meer Jezelf worden. Groter worden dan de patronen die je hebt opgebouwd. Maar waar begin je?

Herkenbaar? Als je mijn ebook leest, heb je vijf praktische tools in handen om hiermee om te gaan. Stuk voor stuk zullen ze je helpen om een basis in jezelf te leggen. Steviger en helderder te worden in wat jij nou vindt en voelt.

En een betere verbinding met jezelf zorgt weer voor een betere verbinding met een ander.  Als jij jezelf weer opbouwt, kunnen anderen ook meer op je bouwen en kan het contact zich verdiepen. 

Wil jij tips ontvangen over Meer Jezelf worden en ook mijn gratis e-book in je mailbox?

Wil jij méér hiervan in je leven?

R

Ontspanning

R

Vertrouwen in jezelf

R

Helderheid in waar jij voor staat

R

Een betere verbinding met de ander

Wie ben ik?

Ik ben Niels, alles wat ik nu aan anderen leer als coach heb ik eerst zelf moeten leren. en bij mij kwam een crisis ook nooit alleen. Als een soort richtingaanwijzer dat er toch echt iets moest veranderen. En niet een beetje… En vooral heb ik moeten afleren hoe ik ‘geleefd’ werd door mijn gedachten. Want mijn denkende hersenen kunnen heel veel, maar voor een echte transformatie zitten ze ook vaak in de weg.

Ik heb er mijn doel van gemaakt om te leren hoe je naast je ‘denken’ meer en meer je onbewuste en je lijf meer inzet om zelf te groeien als mens. 

Dat geef ik graag weer door, via ontmoetingen, coaching, en nu met dit e-book. Een aantal van de best werkende praktische oefeningen heb ik hierin verzameld en zo makkelijk mogelijk toegelicht. 

Ik wens je een mooie ervaring!

– Niels van Santen

Wil jij meer eigenheid, helderheid en vertrouwen?

schrijf je dan hieronder in voor mijn tips en ontvang gratis het e-boek!

Ik hou zelf ook niet van spam. Als ik me ergens voor inschrijf wil ik me heel makkelijk weer kunnen uitschrijven. En ik wil dat er zorgvuldig met mijn privégegevens wordt omgegaan. Dat wil ik dus ook voor jou. Je kunt lezen hoe ik dit aanpak in mijn privacyverklaring.