plaatje

Flink gestressed of overspannen geraakt in je relatie of je werk?

Weten hoe je naar gezonde autonomie kunt komen?

Download mijn e-book met 5 tools hiervoor!

Zo wil je het niet meer:

  • Het te makkelijk aanpassen aan wat de ander wil.
  • Telkens maar bezig om aardig gevonden te worden. 
  • De moeite die je hebt met je grenzen aangeven.
  • Steeds minder energie over hebben.
  • Misschien zelfs wel sombere of depressieve gevoelens…

Je wil wel mooi en fijn contact met anderen. Je wil je wel inspannen voor je werk. Maar op de een of andere manier raak je er energie in kwijt, wordt je gespannen, ga je je aanpassen, steeds minder goed naar jezelf luisteren. Misschien herken je jezelf ook niet meer, voel je je zwaar of somber worden. 

En daar wil je nu uit! Terug naar zelfvertrouwen, grotere eigenwaarde, levensenergie, inspiratie, creativiteit, kortom: Gezonde autonomie.

Ik wil je helpen hier verandering in te brengen. Daarom schreef ik mijn ebook. Met vijf praktische tools die je direct kunt toepassen!

Wil jij het gratis e-book in je mailbox

en mijn tips ontvangen?

Wil jij méér hiervan in je leven?

R

Goed gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen

R

Je grenzen voelen én aangeven.

R

zelfstandig kunnen zijn én samen kunnen zijn.

R

Energie over voor de dingen die je leuk vindt!

Wie ben ik?

Ik ben Niels en ik ben bij uitstek de persoon van wie je dit kunt leren:

Ik weet uit eigen ervaring wat de valkuilen zijn. Tegelijkertijd hou ik van dingen lezen en leren en uitzoeken. En ik ben in staat om wat ik weet en geleerd heb over te brengen op een aansprekende manier. 

Ik leerde dat de toegang zit in naast je ‘denken’ meer en meer je onbewuste en je lijf inzetten als je wilt. 

Dat geef ik graag weer door, via ontmoetingen, coaching, en nu met dit e-book. Een aantal van de best werkende praktische oefeningen heb ik hierin verzameld en zo makkelijk mogelijk toegelicht. 

Ik wens je een mooie ervaring!

– Niels van Santen

Eindelijk balans tussen de aandacht voor jezelf en de aandacht voor de ander?

schrijf je dan hieronder in voor mijn tips en ontvang gratis het e-boek!

Ik hou zelf ook niet van spam. Als ik me ergens voor inschrijf wil ik me heel makkelijk weer kunnen uitschrijven. En ik wil dat er zorgvuldig met mijn privégegevens wordt omgegaan. Dat wil ik dus ook voor jou. Je kunt lezen hoe ik dit aanpak in mijn privacyverklaring.