plaatje

Life-coach voor jou in Amsterdam

Als je nu last hebt van stress, overspannen bent, dan kun je proberen dat alleen op te lossen. Het gaat alleen sneller, vollediger en makkelijker met een goede life-coach. Eén die niet alleen verstand heeft van de stappen die nodig zijn voor je herstel, die je helpt jezelf weer terug te vinden. Maar één die ook verstand heeft van problematiek die er vaak aan ten grondslag ligt, zoals relatieproblematiek, zelfvertrouwen, eigenwaarde, overtuigingen, etc.

Dus, wil je van stress en overspannen de weg vinden naar gezonde autonomie, lees dan verder wat ik als life-coach in Amsterdam voor je kan doen!

NielsvanSanten, life-coach in Amsterdam

 

Als je op zoek bent hoe je nu kunt herstellen vanuit stress en overspannenheid, dan wil je niet iemand die één ding kan. Je zoekt een generalist, want er is een multidisciplinaire aanpak nodig.

Met mijn grote verscheidenheid aan opleidingen ben ik degene die jou het best kan helpen. Ik geef je geen trucjes en advies, maar ga met jou op zoek naar de oplossing die voor jou werkt. Zeker als er andere problematiek bij komt, zoals relatieproblematiek, dalende eigenwaarde of twijfels en sombere gevoelens wil je niet alleen maar een trucje, dan wil je een oplossing!

Ik geloof in drie werkzame delen bij coaching: Je hebt je lichaamssignalen en je gevoelens beter te leren herkennen, je wil iets begrijpen van hoe het zover heeft kunnen komen en je wilt vertrouwen opbouwen dat je dit niet nog een keer overkomt.

Dat is dus ook wat ik je leer, contact met jezelf, begrip over waar de huidige situatie vandaan komt en vertrouwen in de toekomst.

Met mijn opleidingsbagage, maar natuurlijk ook mijn persoonlijke achtergrond, als vader, man, ex-partner, co-ouder, zoon en medemens.

De kracht van het traject voor mij zat in het ervaren, niet alleen erover praten. Door het te ervaren is een deel van mijn bewustzijn aangesproken dat nu al anders functioneert dan vóór het traject.
Hester

adviseur en projectleider, Gemeente Amsterdam

Niels is als coach open, invoelend en flexibel. Hij beschikt over een breed scala van technieken die hij spontaan inzet als het moment er om vraagt. Wat me met het lezen van zelfhulpboeken niet goed lukte, om uit het hoofd en bij het gevoel te komen, lukte door de oefeningen die ik bij Niels deed wél. De inzichten die ik daardoor kreeg hielpen me op weg om oude patronen die me in de weg zaten los te leren laten.

Harmen

ondernemer/ kunstenaar

Life-coaching Amsterdam

 

Voor veel mensen is stress, overspannen zijn of een burn-out de ingang om met me te werken. Dat doe ik graag. Vervolgens komt er vaak een verlangen los naar een ander leven, naar meer doen waarvoor je bedoelt bent, meer voor jezelf leven, of je relatie meer vormgeven zodat de liefde weer kan gaan stromen.

Stress aanpakken is dan stap één, werken met de nieuwe wens vind ik even mooi. Daarom geloof ik ook zo in de werkvormen die ervan uitgaan dat er diep van binnen iets zit dat tot bloei wil komen.

Kom het een keer ervaren, of je nu vooral stress ervaart, of als je al merkt dat er iets in je zit dat er nog niet zo uitkomt….

 

Prijzen life-coaching Amsterdam

 

Borneokade 88
Timorplein 61,
Amsterdam, Nederland 1019AW
Nederland
Telefoon: 0616080517
E-mail: info@nielsvansanten.nl
URL: https://nielsvansanten.nl/
Btw-nummer: NL180215292B01
Kamer-van-Koophandelnummer: 64180735
Prijsindicatie: $$
Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 5:00 PM
Zondag9:00 AM - 5:00 PM

Niels is een hele fijne sparring partner. De vragen die hij stelt en zijn humor geven blijk van een doorleefd inzicht. Hij is in staat om op een niet-dwingende manier inzichtelijk kijken bij je af te dwingen. “Oh ja, dat doe ik altijd” en “Zo denk ik dus echt over mezelf en de situatie” zijn de kwartjes die dan vallen. Mij levert dat op dat ik mijn oude denkpatroon los kan laten en het anders kan gaan doen.

Wout van der Werf

trainer/ eigenaar Summerscape Events Haarlem, www.Summerscape.nl

Life-coach in Amsterdam

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor coaching bij stress, overspannenheid of werken aan een verlangen naar een andere toekomst in Amsterdam.

15 + 6 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.