plaatje

Wil jij een einde aan je stressgevoelens in werk of je relatie?

Kies dan voor een traject.

Stap voor stap  ontdekken waar het écht over gaat

Steeds meer vertrouwen op je gevoel en je intuïtie.  

N

De stressbronnen opgespoord.

N

Weten wat je zelf kunt doen om fysiek te herstellen en ontspannen te blijven.

N

Helderheid over je eigen ‘why’ en je missie.

N

In staat te verbinden met werk en relatie zonder weer in de war te raken over wat voor jou klopt.

Sleutels voor je herstel en groei.

Als je dit leest, ben me mogelijk de verbinding met jezelf kwijt. In je relatie ben je dan bijvoorbeeld meer bij de ander dan bij jezelf. Je grenzen vervagen, je komt in ofwel angstgevoelens of frustratiegevoelens. En van daaruit raak je jezelf nog meer kwijt. Het wordt onduidelijk wat je nou voelt, en ook wordt het onduidelijk hoe je ernaar moet handelen. En misschien voel je wel niks meer. 

Om daarvan te herstellen en op een gezonde manier echt autonoom te worden zijn drie dingen nodig:

 

1. Herstel via een nieuw contact met je lichaam.

2. Ervaringsgericht zelfonderzoek.

3. Vertrouwen in je eigen ‘why’ en je missie.

Lichaam, ervaren, vertrouwen.

Vanuit een situatie van verwarring, niet meer jezelf voelen, herstel je door te leren goed naar je lichaam te luisteren. Dat weet je, maar je weet niet hoe. Anders had je het al gedaan of was het gelukt via een boekje of tijdschrift. Ik leer je wat je elders niet leert.

Vervolgens is er altijd iets in jezelf wat bijdroeg aan waarom jij overspannen raakte. Zelfonderzoek. En dat werkt niet door er alleen maar over te praten zoals bij de psycholoog. Veel informatie zit in je onbewuste opgesloten (95%!!), dus daarvoor is ervaringsgerichte coaching nodig.

En dan begint het pas. Het leven anders leiden dan voorheen leidt tot weerstand! Dus je hebt nieuwe ervaringen nodig die zich verankeren in je onbewuste en je rotsvast vertrouwen geven. Daar bouw ik met je aan.

N

Leer snel door te ervaren

N

Vind balans tussen denken én voelen

N

Verbeter je relaties

Een leven met energie en vertrouwen in verbinding met jezelf en de ander!

verbinden met jezelf
N

Fysiek herstel.

Je kent de signalen van je lijf, weet wat goed voor je is en leeft hier moeiteloos naar

N

Ken je ‘why’ en leef je missie.

Je snapt het pad dat je tot nu toe liep. Met nieuw inzicht weet je wat de volgende route moet worden.  Autonoom en authentiek kun je je verbinden met je partner en werk. 

N

Vertrouwen en energie.

Je hebt vertrouwen in en energie voor de volgende stap. Je onbewust werkt voor je in plaats van tegen je. Het leven lacht je toe!

Wat anderen over mij zeggen:

Niels is een hele fijne sparring partner. De vragen die hij stelt en zijn humor geven blijk van een doorleefd inzicht. Hij is in staat om op een niet-dwingende manier inzichtelijk kijken bij je af te dwingen. “Oh ja, dat doe ik altijd” en “Zo denk ik dus echt over mezelf en de situatie” zijn de kwartjes die dan vallen. Mij levert dat op dat ik mijn oude denkpatroon los kan laten en het anders kan gaan doen.

Wout van der Werf

trainer/ eigenaar Summerscape Events Haarlem, www.Summerscape.nl

Ik heb twee keer een sessie bij Niels gedaan waarbij hij hypnose inzette. Ik had op dat moment een wat turbulente tijd achter de rug, maar ik voelde me meteen op mijn gemak bij Niels. De spanning die ik had zakte hierdoor snel weg.

Na de sessies merkte ik dat ik me een stuk rustiger voelde. Ik vind Niels zeer bewaam in wat hij doet

Tanja Boorsma

Vanuit stress en overspannen naar gezonde autonomie?

Bekijk dan nu welk traject het beste bij jou past!

“Wil je bij jezelf kunnen blijven in je werk en je relatie?

Niet verdwalen in de ander en jezelf kwijtraken?”

Boek dan een coachtraject en laat je gegevens achter! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een eerste sessie te plannen.

4 + 8 =

Elk kwartaal heb ik een plek voor mensen met een smallere beurs. Ik vind dat coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn. Heb je het idee dat jij dit kwartaal aanspraak zou kunnen maken op zo’n plek, laat dat dan even weten. Dan zoeken we een geschikte oplossing!

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik nou of dit echt werkt?
Op deze vraag zijn twee antwoorden. Ten eerste maak ik gebruik van methodieken die uit onderzoek effectief gebleken zijn. Zoals bijvoorbeeld NLP, wat voortkwam uit verschillende onderzoeken naar succesvolle therapeuten. Of Focusing, wat voortkwam uit onderzoek naar cliënten die ‘succesvol’ therapie doorliepen. Ten tweede merk je de veranderingen vaak zelf direct tijdens een sessie, daarin leer ik je heel zuiver luisteren naar signalen van je lijf en in je denken. En in het traject merken cliënten meestal dat de beginvraag bijvoorbeeld verandert, een signaal dat het eigenlijk over iets anders moet gaan. Je bent dus je eigen ijkpunt hierin!
Hoeveel sessies zijn er nodig?
Ook hier weer ben je er zelf bij. Meestal duurt een traject tussen de 5 en de 8 sessies. De basis is de coachvraag. Daarin zit een ontwikkelpunt. En het moment dat je merkt dat je zelfstandig verder kunt met het punt uit de coachvraag kunnen we het traject afronden.
Wordt dit vergoed vanuit mijn zorgverzekering?

Mijn coaching wordt niet vergoed via je zorgverzekeraar.

Dat betekent niet dat er geen andere mogelijkheden zijn om het traject vergoed te krijgen. Vaak is je werkgever bereid om de kosten van coaching (deels) te vergoeden. Het draagt immers bij aan jouw kwaliteit als medewerker, of het voorkomt dat jij (opnieuw) uitvalt wegens ziekte! Je werkgever heeft zelfs een plicht om voor zieke medewerkers te zorgen.

Ook met een uitkering via het UWV is het vaak mogelijk om coaching met een vastgesteld doel vergoed te krijgen. Doe hier dus vooral navraag naar. 

Hoe lang duurt een sessie?
Een sessie duurt 75 minuten.
Waar vinden de sessies plaats?

Daar zijn verschillende opties voor. Ik gebruik een ruimte aan het Timorplein in Amsterdam Oost. Als dat niet past, dan maak ik gebruik van bijvoorbeeld één van de vele Coachhuislocaties. Mochten we buiten Amsterdam afspreken, dan overleggen we of er kosten voor reistijd ed bijkomen.

Krijg ik huiswerk?
Tsja, als we om de week afspreken, dan zijn dat 334,5 uur zonder coachsessie. Veranderen gebeurt echt effectiever als je er buiten de 75 minuten die wij elkaar zien ook mee bezig bent. Als huiswerk daarbij voor jou helpt, dan noemen we dat huiswerk.