plaatje

Voice Dialogue

Voice Dialogue gaat uit ervan uit  dat we  allemaal delen (subpersoonlijkheden) in ons hebben, die allemaal ontstaan zijn vanuit onze geschiedenis. Subpersoonlijkheden met eigenschappen die je fijn vindt. Misschien heb je wel een zorgzame helper in je, of een altijd-klaar-staan-voor-een-ander. Die levert je dankbare blikken van anderen op. Maar als je een innerlijke Pusher hebt, dan heb je nooit rust, moet je altijd nog even door. Als je Innerlijke Criticus te sterk is, lig je continue onder vuur van dat deel in jezelf en kun je het nooit genoeg doen.

 

Voice Dialogue en je persoonlijke ontwikkeling

Als je een (grote) stap wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling, dan is dit een prachtige manier om daaraan te werken. Leer je subpersoonlijkheden kennen en kom meer in balans.  Je ontwikkelt je persoonlijk leiderschap door echt zelf te gaan kiezen wat je doet op welk moment. Innerlijke vrijheid ontstaat pas als je niet meer samenvalt met al die delen.

 

 

  • Meer balans in je leven?

  • Groeien in je persoonlijke ontwikkeling?

  • Persoonlijk leiderschap ontwikkelen?

  • Relatiedynamiek onderzoeken?

  • Meer ontspanning in conflicten?

  • Meer zelfvertrouwen?

Leer je ‘ikken’ kennen en neem het stuurwiel over.

Tijdens een Voice Dialogue sessie kijken we, aan de hand van een thema dat er speelt in je leven, welke subpersoonlijkheden hier een rol spelen. Als je bijvoorbeeld overspannen bent, heb je mogelijk een Harde Werker of een Perfectionist die je spreekwoordelijke stuurwiel heeft overgenomen. Ik neem je mee in de energie van deze subpersoonlijkheid waardoor je meer zult begrijpen van de achtergrond van dit deel, maar ook van hoe het voelt als deze zich aan je laat zien. Vaak komt er vervolgens ruimte om de keerzijde (dat kan in dit geval de ‘Relaxte’ bijvoorbeeld zijn) wat te ontmoeten. En dan zul je ook begrijpen waarom die te weinig aanwezig kon zijn, waardoor de boel uit balans is geraakt. 

In Voice Dialogue bestaat er geen goed en kwaad. Er bestaat alleen nieuwsgierigheid, een willen onderzoeken, willen leren kennen en willen groeien als mens.

Als je begrijpt hoe je zelf in elkaar zit, zul je meer en meer in staat zijn om keuzes te maken die uitgaan van balans tussen de delen. Keuzes die veel beter aansluiten op jouw identiteit en missie.

Ja, ik wil graag graag een Voice Dialogue sessie boeken!

2 + 8 =

De bovenstaande gegevens gebruik ik om een afspraak met je te plannen en om contact met je op te nemen. Ik houd mij aan de privacyverklaring zoals je deze hier kunt vinden.