plaatje

Wil je meer ontspanning en kunnen vertrouwen op je keuzes?

‘luisteren naar je lijf kan je leven veranderen’.

Herken je je hierin?:

9

Je zit vaak ‘in je hoofd’, dat merk je bijvoorbeeld doordat je blijft piekeren, malen, twijfelen en gedachten ‘recyclen’. Eigenlijk wil je gewoon echt aanwezig zijn, maar dat lukt niet zo goed.

9

Je kunt niet zo goed voelen wat klopt. Alsof je je eigen oordeel niet vertrouwt. Je hebt er dan al zoveel over nagedacht, de situatie van alle kanten bekeken, dat je nu niet meer weet wat je moet doen. En als je anderen om advies vraagt geven ze tegengestelde meningen en weet je het helemaal niet meer.. Frustrerend!

9

Je bent nieuwsgierig hoe je toegang krijgt tot de wijsheid van je lijf en je onbewuste. Je lijf geeft je al signalen, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, buikkramp, benauwdheid, maar tot nu toe zie je dat niet als wijsheid, maar als iets wat je met een pilletje wegduwt. Kan dat anders?

9

Je hebt behoefte hebt aan een andere manier van met problemen en spanning omgaan, waarbij je minder je denken inzet en meer contact hebt met je onbewuste en je lijf. Je hebt eigenlijk wel door dat je gedachten aan het recyclen bent en dat je niet verder brengt. Je bent echt toe aan een andere manier van ermee omgaan.

Door de sessies bij Niels herken ik veel beter de signalen die mijn lichaam geeft. Ik kan nu ook beter de gevoelens (h)erkennen die daarbij horen. Ik was gewend om alles cognitief te verklaren, nu hoefde ik alleen te voelen en kwamen de antwoorden vanzelf. Dit was echt  een eyeopener voor mij!

Marieke Berkhout, Hilversum

Omdat ik zelf zo enthousiast ben wil ik je graag voordelig laten kennismaken met Focusing!

We kunnen onszelf zo vastzetten met onze gedachten. Hoe mooi is het als je daar niet verder over hoeft na te denken en je jezelf de aandacht gunt waarmee er als vanzelf ontspanning komt in waar je mee zit?

De eerste sessie kost je nu slechts 50 euro (in plaats van 80 euro).

Leer luisteren naar je lijf!

We zitten veel in ons hoofd. We overdenken alles, analyseren alles. Proberen al denkend besluiten te nemen die precies goed zijn. En toch gaat iemand over je grenzen. Ga je over je eigen grens. Blijf je twijfelen of blijf je gespannen. Herkenbaar? Ben je op zoek naar een manier die je meer en meer ontspanning en vertrouwen geeft en waarbij je niet hoeft te blijven denken en piekeren over iets?

Dan is het tijd om je meer te verbinden met alle informatie die in je lijf en je onbewuste besloten ligt. Daar heb je nooit echt contact mee leren maken. Nooit op leren vertrouwen. Als je dat leert zul je veel dichter bij de kern in jezelf kunnen blijven. Als het ware zonder de censuur van je gedachten. Aanlokkelijk?

Als er één methode is die je kan helpen weer toegang te krijgen tot deze wijsheid van je lijf en je onbewuste is het Focusing.

Hierbij leer je om  stap voor stap contact te maken met wat onbewust bij je speelt.

Door je op een bepaalde manier te leren verhouden tot wat er in je lijf gebeurt, zul je met meer ontspanning, zekerheid en vertrouwen leren leven.  

Ik deed met Niels een Focusingsessie, omdat ik meer inzicht wilde krijgen in mijn emoties en de wijze waarop mijn lichaam daarop reageert. Na een intensieve week bleek ik tijdens een half uur durende sessie bij Niels thuis in staat om mijn emoties te doorvoelen en ontstond er bijna als vanzelf een opgeruimd gevoel.

Tevens gaf de sessie mij de bevestiging dat de nieuw ingeslagen richting van mijn leven de juiste is. Dat gaf vertrouwen. Door aanwezig te zijn bij al mijn lichamelijke sensaties en hiermee in contact te blijven had ik het gevoel dat ik echt iets opruimde.

Peter de Koning, Utrecht

Kom dichter bij jezelf!

Hee, ik ben Niels. Ik heb onbewust al vroeg meegekregen dat gevoelens niet altijd geaccepteerd werden.

Ik probeerde alle problemen in mijn leven zo goed mogelijk te analyseren, vanuit verschillende perspectieven te bekijken en dan het beste besluit te nemen. Dat leerde me niet om goed bij mezelf te blijven. Daar is iets anders voor nodig. Leren hoe je het denken vertraagt en hoe je je aandacht en vertrouwen geeft aan je lijf en je onbewuste. Leren voelen en bij mijn eigen gevoel blijven heb ik eerst zelf moeten leren… 

Als gecertificeerd Focusingbegeleider kan ik jou nu weer leren hoe je die relatie met het onbewuste en je lijf opbouwt.  

Omdat ik zo enthousiast ben wil ik je graag voordelig laten kennismaken met Focusing!

We kunnen onszelf met onze gedachten zo vastzetten. Op allerlei manieren en met allerlei thema’s: werk, relatie, kinderen, noem maar op. Hoe mooi is het als je daar niet verder over hoeft na te denken en je jezelf de aandacht gunt waarmee er als vanzelf ontspanning komt in waar je mee zit?

De eerste sessie kost nu slechts 50 euro (in plaats van 80 euro) en duurt maximaal een uur.

We kunnen live afspreken maar hetzelfde resultaat is ook te bereiken via Skype/Facetime/Zoom. 

Ja, ik wil graag zo’n voordelige Focusing sessie!

6 + 2 =

De bovenstaande gegevens gebruik ik om een afspraak met je te plannen en om contact met je op te nemen. Ik houd mij aan de privacyverklaring zoals je deze hier kunt vinden.