Benieuwd hoe je meer ontspanning, helderheid en vertrouwen in jezelf en je eigen keuzes krijgt?

9

Wil je meer helderheid over wat je wil? Welk besluit je moet nemen? Wanneer het echt klopt?

helderheid en contact maken met wat klopt voor je geeft je rust en vertrouwen.

9

Ga je over je eigen grenzen en heb je het pas achteraf door? Of gaan anderen over je grens?

grenzen voelen en aangeven geeft je helderheid, stevigheid en verbinding.

9

Merk je dat je veel bezig bent met wat van je wordt verwacht op het werk? En krijg je er spanning of stress van?

Dicht bij jezelf blijven vergroot je persoonlijk leiderschap. Elke cariërestap vereist ook hier een ontwikkelstap.

Van niet-weten naar wel-weten

Hierboven vind je een aantal voorbeelden die wijzen naar situaties waarbij er als het ware een deel van jezelf niet meer meedoet.  De energie stroomt niet meer, er is spanning, stress, misschien voel je er niets meer bij, misschien juist veel verdriet.

Allemaal ontwikkelen we onze eigen strategieën om te dealen met de dingen in het leven. En er komt een moment dat je merkt dat wat je geleerd hebt niet meer werkt. Dan gaat je strategie ten koste van jezelf, of van de ander. En dat ken ik zelf ook goed.

Mijn verlangen was naar echt staan voor wie ik ben en wat ik wil in dit leven. De volgende stap die ik zet is om met wat ik geleerd heb anderen hierin te ondersteunen.

Ik noem het groeien in je persoonlijk leiderschap.

“En hoe zou het zijn als je je vrij voelde om achter je besluiten te staan?”

In de wereld brengen wie je echt bent en wat jij wil!

Net als jij heb ik vroeg geleerd om iets van mijn eigenheid in te leveren om met de wereld om te gaan. Ik leerde mezelf dat ik positieve aandacht kreeg als ik hulpvaardig was. Misschien deed jij dat ook, of kreeg jij juist complimenten als je zefstandig was en ging je dat versterken.

Zo’n strategie is behulpzaam voor jezelf tot hij het niet meer is. Mij kostte het lang moeite om voor mijn eigen behoeften op te komen. Om in balans te zijn was het belangrijk om die kant wel te ontwikkelen.

Vaak is zo’n strategie of een verzameling strategiën ook de reden dat je overspannen raakt, of dat je energie weg is, of dat je steeds moeizamer kunt kiezen, of een relatie niet meer werkt. 

Geholpen door mijn nieuwsgierigheid over hoe we als mens ‘in elkaar zitten’ heb ik mijn eigen intense zoektocht gebruikt om te leren hoe ik naast mezelf zoveel mogelijk andere mensen kan helpen het leven te  leiden dat ze echt zelf willen.

N

Leer snel door te ervaren

N

Vind balans tussen denken én voelen

N

Vergroot je persoonlijk leiderschap

Een leven met energie, passie in verbinding met jezelf en de ander!

N

Bewustzijn over je patronen

Je kent je valkuilen en je kracht.  Je weet wanneer je dicht bij jezelf bent en weet ook wanneer dat lastiger is.

N

Keuzevrijheid ervaren

Je bent in staat om te doen wat voor jou klopt, je past je niet aan omdat dat je eerste reactie is.  Als je het wel doet dan heb je ervoor gekozen

N

Energie om voorwaarts te gaan in je leven

Je verliest geen energie meer aan je niet functionele eerste reactie. Deze energie heb je beschikbaar om echt je eigen leven te leiden!

Wat anderen over mij zeggen:

Niels is een hele fijne sparring partner. De vragen die hij stelt en zijn humor geven blijk van een doorleefd inzicht. Hij is in staat om op een niet-dwingende manier inzichtelijk kijken bij je af te dwingen. “Oh ja, dat doe ik altijd” en “Zo denk ik dus echt over mezelf en de situatie” zijn de kwartjes die dan vallen. Mij levert dat op dat ik mijn oude denkpatroon los kan laten en het anders kan gaan doen.

Wout van der Werf

trainer/ eigenaar Summerscape Events Haarlem, www.Summerscape.nl

Ik heb twee keer een sessie bij Niels gedaan waarbij hij hypnose inzette. Ik had op dat moment een wat turbulente tijd achter de rug, maar ik voelde me meteen op mijn gemak bij Niels. De spanning die ik had zakte hierdoor snel weg.

Na de sessies merkte ik dat ik me een stuk rustiger voelde. Ik vind Niels zeer bewaam in wat hij doet

Tanja Boorsma

Wil jij naar de kern in jezelf toe?

Bekijk dan nu welk traject het beste bij jou past!

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Coaching gaat ervan uit dat je als mens alle capaciteiten in je hebt om je eigen beste oplossing te genereren. Vaak kun je er alleen niet bij.  En ook als je nu mijn website doorbladert gebeuren er waarschijnlijk twee dingen. Je denkt erover na, je wikt, je weegt, en misschien vergelijk je mijn tekst wel met die van een ander. Heel goed! En er is een andere kant, en dat is de kant waarmee ik het meest werk. Wat ervaar je? Wat voel je als je bepaalde zinnen leest? Wat gebeurt er dan bij je? Krijg je een blij gevoel, of komt er irritatie? Of komt er misschien iets heel anders? Probeer maar eens, sluit je ogen en kijk wat er komt. En als er wat komt en je blijft daar even bij, wat komt er dan? En het antwoord dat dan komt, dat zegt iets.

En…. als je nieuwsgierigheid merkt naar wat ik voor je kan betekenen: Het eerste begin maak je door een gratis telefonische sessie aan te vragen!

Mogelijke vergoedingen

Mijn coaching wordt niet vergoed via je zorgverzekeraar. Dat betekent niet dat er geen andere mogelijkheden zijn om het traject vergoed te krijgen. Vaak is je werkgever bereid om de kosten van coaching (deels) te vergoeden. Het draagt immers bij aan jouw kwaliteit als medewerker, of het voorkomt dat jij (opnieuw) uitvalt wegens ziekte! Ook met een uitkering via het UWV is het vaak mogelijk om coaching met een vastgesteld doel vergoed te krijgen. Doe hier dus vooral navraag naar. 

Op welke manier kun je met me werken? 

Ik heb hieronder 3 voorbeelden samengesteld van hoe ik je kan helpen. Daarbij werk ik het liefst op een manier die past bij jou. Wanneer je interesse hebt is een gratis intakegesprek de beste manier om te kijken welk pakket het beste bij jou situatie past, of dat we iets specifieks afspreken.

Acute situatie met spanning

je val gebruiken om er sterker uit te komen!

We transformeren de huidige situatie van spanning, misschien wel overspanning tot de nieuwe jij. Met zicht op de oorzaak bij jou, kracht vinden in een andere manier van met stress en spanning omgaan. Helderheid op wat nodig is om dicht bij jezelf te blijven en zo met energie en vertrouwen weer terug te komen in werk.

Persoonlijke Leiderschap

Zorgen voor je groei als mens!

Je krijgt zicht op jouw script, de vaste patronen die je heb aangeleerd in reactie op wat je tegenkwam in je geschiedenis. Belangrijker nog, je gaat de vrijheid voelen en gebruiken om iets anders te leren. Je leert luisteren naar subtiele signalen van je onderbewuste en je lijf, en alles wat je meemaakt in te zetten voor een nieuwe versie van jezelf!

De diepte in en met vertrouwen en lichtheid weer bovenkomen

Elke keer een stap naar meer vrijheid!

Voel je echt de bereidheid om het uit te zoeken? Weet je niet hoe, maar voel je dat je voor iets groters bestemd bent. Voelt het nu alsof je als het ware in een te krap jasje zit? En tegelijkertijd speelt er van alles als je de dingen anders wilt doen. Ga je denken, piekeren, neem je een besluit, ervaar je een terugval, en twijfel je of het wel voor jou weggelegd is. 

Dit is je kans om het aan te pakken en op te lossen. We kijken wat je verlangen is, vinden de oorzaak van hoe het nu gaat, herkennen patronen, en maken de weg vrij voor nieuwe besluiten en nieuw gedrag. 

Wanneer je geen traject wil of na een traject nog verder wil is het mogelijk om met losse sessies te werken.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik nou of dit echt werkt?
Op deze vraag zijn twee antwoorden. Ten eerste maak ik gebruik van methodieken die uit onderzoek effectief gebleken zijn. Zoals bijvoorbeeld NLP, wat voortkwam uit verschillende onderzoeken naar succesvolle therapeuten. Of Focusing, wat voortkwam uit onderzoek naar cliënten die ‘succesvol’ therapie doorliepen. Ten tweede merk je de veranderingen vaak zelf direct tijdens een sessie, daarin leer ik je heel zuiver luisteren naar signalen van je lijf en in je denken. En in het traject merken cliënten meestal dat de beginvraag bijvoorbeeld verandert, een signaal dat het eigenlijk over iets anders moet gaan. Je bent dus je eigen ijkpunt hierin!
Hoeveel sessies zijn er nodig?
Ook hier weer ben je er zelf bij. Meestal duurt een traject tussen de 5 en de 8 sessies. De basis is de coachvraag. Daarin zit een ontwikkelpunt. En het moment dat je merkt dat je zelfstandig verder kunt met het punt uit de coachvraag kunnen we het traject afronden.
Hoe lang duurt een sessie?
Een sessie duurt 75 minuten.
Waar vinden de sessies plaats?
Daar zijn verschillende opties voor. De eerste optie is bij mij in Amsterdam, in de schipperswoning van het schip waarop ik woon. Deze optie is niet handig als je fysieke beperkingen hebt, door hoogteverschillen ed. De tweede opties is gebruik maken van één van de vele coachhuislocaties. Mochten we buiten Amsterdam afspreken, dan overleggen we of er kosten voor reistijd ed bijkomen.
Krijg ik huiswerk?
Tsja, als we om de week afspreken, dan zijn dat 334,5 uur zonder coachsessie. Veranderen gebeurt echt effectiever als je er buiten de 75 minuten die wij elkaar zien ook mee bezig bent. Als huiswerk daarbij voor jou helpt, dan noemen we dat huiswerk.

Neem contact met mij op!

3 + 8 =

Praktijk informatie:

Maandag t/m vrijdag 9.00 t/m 17.00

s avonds op afspraak

06-16080517

Borneokade 88

1019 AW Amsterdam

nielsvansanten

Annuleringsregeling:

Voor elke sessie reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 24 uur. Indien dit niet binnen 24 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Wil jij groeien in je persoonlij leiderschap? Een leven met meer helderheid, kracht, focus, gevoel?

Start dan nu met een vrijblijvende kennismaking