plaatje

Testen of je burn-out of overspannen bent?

Gratis test overspannen of burn-out.

Maak je je zorgen of je overspannen of burn-out bent? Op deze pagina vind je een gratis test zodat je snel kunt uitzoeken of je in de gevarenzone zit voor overspannen zijn of een burn-out.

Ik maakte de test naar aanleiding van een artikel dat ik schreef over hetzelfde onderwerp. Op internet zijn nauwelijks goede en gratis testen te vinden, terwijl veel mensen toch graag een indicatie willen of ze wellicht een burn-out hebben.

De test komt uit het boek van Dr Beverly Potter: “OVERCOMING JOB BURNOUT: HOW TO RENEW ENTHUSIASM FOR WORK’ gepubliceerd door Ronin Publishing, 1998.

Als je de test hieronder invult krijg je een indicatie van of je overspannen bent of een burn-out hebt. De test vervangt niet je gezonde verstand en ga bij twijfel altijd langs bij de huisarts.

Na het invullen van de antwoorden moet je weer even naar bovenaan in de test scrollen, en dan op <submit> klikken.

Lees ook de instructie bij de test even. De test is een google formulier, vandaar dat er bij de test ook aparte instructies te vinden zijn. Ik krijg geen persoonlijke informatie van je als je de test invult, wel zo fijn voor de privacy.