plaatje

Verlang je naar helderheid over je eigen grenzen?

In het contact goed bij jezelf kunnen blijven? 

Ja, het is nu echt tijd!

Je hebt al een tijdje door dat het zo niet langer werkt:

  • De moeite die je hebt met je grenzen aangeven.
  • Het te makkelijk meegaan met wat de ander wil.
  • Zo goed als je kunt inspelen op de verwachtingen van de ander.
  • Altijd maar bezig om aardig gevonden te worden. 

Het levert je namelijk niet alleen stress en spanning op. Je merkt ook dat je verlangt naar helderheid over wie jij zelf nu eigenlijk bent. Verlangt naar authenticiteit, Meer Jezelf worden. 

Ik wil je helpen hier verandering in te brengen. Daarom schreef ik mijn ebook. Het geeft je niet alleen een uitzicht op een nieuwe toekomst, maar ook vijf praktische tools om direct toe te passen.  

Daardoor word jij authentieker: iemand die helderheid en vertrouwen uitstraalt. Dat zorgt weer voor beter contact met de ander. Win-win! 

Wil jij tips ontvangen over Meer Jezelf worden en ook mijn gratis e-book in je mailbox?

Wil jij méér hiervan in je leven?

R

Grenzen voelen én aangeven

R

Vertrouwen op jezelf

R

Ontspannen kunnen kiezen

R

Een betere verbinding met de ander

Wie ben ik?

Ik ben Niels, alles wat ik nu aan anderen leer als coach heb ik eerst zelf moeten leren. En vooral heb ik moeten afleren hoe ik ‘geleefd’ werd door mijn gedachten. Want mijn denkende hersenen kunnen heel veel, maar voor een echte transformatie zitten ze ook vaak in de weg.

Ik heb er mijn doel van gemaakt om te leren hoe je naast je ‘denken’ meer en meer je onbewuste en je lijf meer inzet om zelf te groeien als mens. 

Dat geef ik graag weer door, via ontmoetingen, coaching, en nu met dit e-book. Een aantal van de best werkende praktische oefeningen heb ik hierin verzameld en zo makkelijk mogelijk toegelicht. 

Ik wens je een mooie ervaring!

– Niels van Santen

Eindelijk je ‘echte ik’ laten zien aan de wereld? 

schrijf je dan hieronder in voor mijn tips en ontvang gratis het e-boek!

Ik hou zelf ook niet van spam. Als ik me ergens voor inschrijf wil ik me heel makkelijk weer kunnen uitschrijven. En ik wil dat er zorgvuldig met mijn privégegevens wordt omgegaan. Dat wil ik dus ook voor jou. Je kunt lezen hoe ik dit aanpak in mijn privacyverklaring.